U bevindt zich hier: Startpagina ยป Iets te vieren?

Iets te vieren?

 

B&B Lunchrooms heeft een ruime ervaring in het verzorgen van feestjes en partijen. De gezellige informele Amsterdamse sfeer draagt bij om van uw feest een succes te maken. De vestigingen van B&B Lunchrooms aan het Max Euweplein, Oosterdokskade en de Claude Debussylaan zijn uitermate geschikt voor uw feest, jubileum of verjaardag. Het is mogelijk om feestjes te geven voor 40 tot 150 personen.

Het Max Euweplein ligt tegenover het Vondelpark, bij het Leidseplein, naast Holland Casino en in het Museumkwartier. Kortom hartje centrum en altijd gezellig.

De Oosterdokskade ligt in het verlengde van het centraalstation, naast het Conservatorium en de Amsterdamse Bibliotheek. Hier is voldoende parkeergelegenheid op dit nieuwe stukje trendy Amsterdam.

De Claude Debussylaan in de Zuidas is uitermate geschikt vanwege de goede bereikbaarheid. Er is ruime parkeergelegenheid die in de weekenden gratis is en ligt op twee minuten lopen van Station Zuid. Het geven van een bruiloftsfeest is hier zeker op zijn plaats.

Graag gaan we met u in overleg om een optimale service te kunnen bieden. Wanneer u het contactformulier invult dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

img
LekkereBroodjes.nl

Bestel hier uw lekkere broodjes. Wij bezorgen door geheel Amsterdam!